Het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven

Tevens hebben wij naast het renovatie en onderhoud een hoveniers-gedeelte. Deze kant van het bedrijf legt bestrating, onderhoudt uw tuin en plaatst schuttingen en andere bouwwerken.

Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven. Niet alleen voor particulieren, ook bedrijven zijn van harte welkom.

Hoveniersbedrijf

Aanleg

Kunt u niet meer normaal door uw tuin lopen? Of wilt u eens een keer iets anders? Becoma renoveert uw hele tuin. Van gloednieuwe bestrating en vlonders tot plantenbakken. Ook kunnen wij uw tuin ontwerpen. Spreek uw wensen uit tegen ons en wij realiseren het.

Beplanting

Ook zet Becoma met alle liefde uw planten in uw tuin. Of dat nu bomen zijn van 3 meter hoog of violen van 10 centimeter... Hiervoor kunnen wij ook een beplantings- en onderhoudsplan maken. Wij kunnen u advies geven over plantensoorten, beste standplaats en voeding.

Ontwerpen

Ook maakt Becoma met alle liefde uw tuinontwerpen. Wij komen bij u langs om een beeld te schetsen en we gaan voor u aan de slag. U kunt kiezen tussen een digitaal ontwerp of een getekend ontwerp. Uiteraard kunnen wij na dit ontwerp uw tuin volledig aanleggen en onderhouden.

Onderhoud

Ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Hoogtevrees, maar de boom van 15 meter hoog moet gesnoeid worden? Geef het dan uit handen en laat Becoma uw werk doen.

Schuttingen

Is uw schutting omgewaaid of is hij aan vervanging toe? Dan kan Becoma u helpen. Wij zetten alle soorten schuttingen neer. Hardhout, geïmpregneerd of composiet, wij verzorgen alle soorten en maten.

Bestrating

Becoma legt voor u alle soorten straatwerk. Van klein tot groot, beton tot keramiek, in alle soorten verbanden. Wilt u uw tuin opnieuw bestraten met de huidige stenen? Of gaat u voor gehele of gedeeltelijk nieuwe tegels? Alles is mogelijk.

Bent u geïnteresseerd geraakt door onze website?
Stuur ons een mailtje of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.