Het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven

Becoma Hoveniersbedrijf B.V. is beschikbaar voor al uw werkzaamheden in en rond uw tuin.

Van bestrating tot schuttingen en van grasvelden tot het onderhouden van uw tuin.

Niet alleen voor particulieren, ook bedrijven zijn van harte welkom.

voor al uw werkzaamheden in de tuin

Aanleg

Wanneer er plannen zijn om de tuin te renoveren, komen daar allerlei soorten ideeën voorbij. Donkere of lichte kleur tegel? Keramiek of beton? Wel of geen nieuwe schutting? Becoma renoveert uw hele tuin. Van nieuwe bestrating en vlonders tot plantenbakken. Spreek uw wensen uit en wij realiseren het.

Beplanting

Ook voor beplanting is Becoma inzetbaar. Of dat nu bomen zijn van 3 meter hoog, violen van 10 centimeter of een strakke haag... Hiervoor kunnen wij ook een beplantings- en onderhoudsplan maken. Wij kunnen u advies geven over plantensoorten, beste standplaats en voeding.

Ontwerpen

Ook kunt u ons contacten wanneer u een tuinontwerp wilt. Dit varieert van een 3D tekening tot een beplantingsplan.
Uiteraard kunnen wij na dit ontwerp uw tuin volledig aanleggen en onderhouden.

Onderhoud

Ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Steeds maar weer dat onkruid tussen de tegels vandaan trekken? Hoogtevrees, maar de boom van 15 meter hoog moet gesnoeid worden? Voor ons geen probleem.

Schuttingen

Is uw schutting omgewaaid of is hij aan vervanging toe? Dan kan Becoma u helpen. Wij zetten alle soorten schuttingen neer: hardhout, geïmpregneerd of composiet, wij verzorgen alle soorten en maten.

Bestrating

Becoma legt voor u alle soorten straatwerk. Van klein tot groot, beton tot keramiek, in alle soorten verbanden. Wilt u uw tuin opnieuw bestraten met de huidige stenen? Of gaat u voor gehele of gedeeltelijk nieuwe tegels? Alles is mogelijk.

BECOMA GROEP B.V.

LET OP:

PER 01-11-2021 ZIJN WIJ VERHUISD

ALUMINIUMSTRAAT 10-27

2718 RA ZOETERMEER