Het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven

Becoma Hoveniersbedrijf B.V. is beschikbaar voor al uw werkzaamheden in en rond uw tuin.

Van bestrating tot schuttingen en van grasvelden tot het onderhouden van uw tuin.

Niet alleen voor particulieren, ook bedrijven zijn van harte welkom.

Hoveniersbedrijf

Aanleg

Wanneer er plannen zijn om de tuin te renoveren, komen daar allerlei soorten idee├źn voorbij. Kleur en soorten tegel, wel of geen beplanting, nieuwe schutting. Becoma renoveert uw hele tuin. Van gloednieuwe bestrating en vlonders tot plantenbakken. Ook kunnen wij uw tuin ontwerpen. Spreek uw wensen uit tegen ons en wij realiseren het.

Beplanting

Ook zet Becoma met alle liefde uw planten in uw tuin. Of dat nu bomen zijn van 3 meter hoog of violen van 10 centimeter... Hiervoor kunnen wij ook een beplantings- en onderhoudsplan maken. Wij kunnen u advies geven over plantensoorten, beste standplaats en voeding.

Ontwerpen

Ook kunt u ons contacten wanneer u een tuinontwerp wilt. Dit varieert van een 3D tekening tot een beplantingsplan.
Uiteraard kunnen wij na dit ontwerp uw tuin volledig aanleggen en onderhouden.

Onderhoud

Ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Hoogtevrees, maar de boom van 15 meter hoog moet gesnoeid worden? Voor ons geen probleem.

Schuttingen

Is uw schutting omgewaaid of is hij aan vervanging toe? Dan kan Becoma u helpen. Wij zetten alle soorten schuttingen neer: hardhout, geïmpregneerd of composiet, wij verzorgen alle soorten en maten.

Bestrating

Becoma legt voor u alle soorten straatwerk. Van klein tot groot, beton tot keramiek, in alle soorten verbanden. Wilt u uw tuin opnieuw bestraten met de huidige stenen? Of gaat u voor gehele of gedeeltelijk nieuwe tegels? Alles is mogelijk.