Het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven

Becoma Renovatie & Onderhoud staat voor vele jaren van ervaring in de bouw. Wij renoveren badkamers en keukens, aanbouwen en leveren kunststof en hardhouten kozijnen.

Al 40 jaar ervaring in de bouw

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte in uw zolder of slaapkamer? Dan is een dakkapel een goede keus. Becoma heeft een ruime keuze in kozijnen. Kunststof of hardhout, in alle rust bespreken we de mogelijkheden.

Aanbouw

Ruimtegebrek in een woning, het komt vaak voor. U kunt er voor kiezen om een aanbouw aan uw huis te laten plaatsen. Met een lichtkoepel of zelfs een groendak? Becoma is een gespecialiseerde optie.

Badkamers

Droomt u van een badkamer met een inloopdouche, badkuip of toilet? Voor Becoma is dit geen enkel probleem. Last van een lekkage, wilt u een nieuwe douchewand of nieuwe tegels? Becoma is een prima optie.

Keukens

Een goedwerkende keuken in een woning is belangrijk. Als dit kan met de nieuwste apparatuur in combinatie met uw smaak, is dit na natuurlijk helemaal geweldig. Ook voor die klussen staat Becoma voor u klaar.

Kozijnen

Becoma regelt ook al uw kunststof- en/of houten kozijnen. Deze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. Wij komen van te voren bij u langs om alles op te meten en maken we een passende offerte.

BECOMA GROEP B.V.

LET OP:

PER 01-11-2021 ZIJN WIJ VERHUISD

ALUMINIUMSTRAAT 10-27

2718 RA ZOETERMEER