Het vertrouwde adres voor particulieren en bedrijven

Becoma renovatie en onderhoud staat voor vele jaren van ervaring in de bouw. Wij renoveren badkamers en keukens, aanbouwen en leveren kunststof en hardhouten kozijnen.

Al 40 jaar ervaring in de bouw

Kozijnen

Becoma regelt ook al uw kunststof- en/of houten kozijnen. Deze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. Wij komen van te voren bij u langs om alles op te meten en maken we een passende offerte.

Dakkapellen

Ruimtegebrek door de schuine kap? Wilt u meer ruimte in uw zolder of slaapkamer? Dan is een dakkapel een goede keus. Becoma heeft een ruime keuze in kozijnen. Kunststof of hardhout, in alle rust bespreken we de mogelijkheden.

Aanbouw

Wilt u uw woning vergroten? U kunt er voor kiezen om een aanbouw aan uw huis te laten plaatsen. Met een lichtkoepel of zelfs een groendak? Becoma plaatst het met alle liefde voor u!

Badkamers

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Droomt u van een badkamer met een inloopdouche, badkuip of toilet? Becoma kan het allemaal voor u realiseren! Last van een lekkage, wilt u een nieuwe douchewand of nieuwe tegels? Becoma is een goede optie.

Keukens

Toe aan een nieuwe keuken? Eindelijk een keuken met de nieuwste apparatuur? Of de keuken voorzien van een nieuwe frisse look? Ook voor die klussen staat Becoma voor u klaar.