Vastgoedonderhoud en Renovatie

Van kleine klusjes, zoals een likje verf, reparatie aan een kozijn of een nieuwe wc-pot... Tot aan totale verbouwingen in en rondom uw huis of kantoorpand. Becoma Vastgoedonderhoud & Renovatie B.V. neemt het allemaal uit uw handen.
Vraag ons vooral naar de mogelijkheden voor uw woning of kantoor!

Kozijnen

Becoma Vastgoedonderhoud & Renovatie B.V. bestelt en plaatst ook al uw kunststof kozijnen. Deze kozijnen hebben langere levensduur, zijn geluiddempend, onderhoudsvrij, vochtwerend en zijn ook nog eens recyclebaar. Alle kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. Wij komen van te voren bij u langs om alles op te meten en maken we een passende offerte. Toch liever hardhouten kozijnen? Ook dat is geen probleem.

Aanbouw

Uw droomhuis gevonden maar is het tóch net te klein? Het komt vaker voor dan u denkt. U kunt er voor kiezen om een aanbouw aan uw huis te laten plaatsen. Met een lichtkoepel, zonnepanelen of een groendak? Volledig afgewerkt of casco? Becoma Vastgoedonderhoud & Renovatie B.V. is dé gespecialiseerde optie.

Badkamers en keukens

U begint zowel in de badkamer en keuken de nieuwe dag. Een goedwerkende badkamer en keuken is dus heel belangrijk! Droomt u van een badkamer met een inloopdouche, badkuip of toilet? Of een mooie keuken naar wens? Becoma Vastgoedonderhoud & Renovatie B.V. is een prima optie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het renoveren van uw badkamer of keuken.

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte in uw zolder of slaapkamer? Of wilt u uw woningwaarde verhogen? Dan is een dakkapel een goede keus. Vraag ons naar de mogelijkheden op uw dak.